APA YANG KITA MAHU DALAM HIDUP INI DAN KENAPA?

Assalamualaikum wbt, saya..

 

Tajudin Bin Det

 

 

– STOKIS Buku 111 Formula Tarik Rezeki

 

– KUALA LUMPUR

Penulis Buku – NORA YUSOF

 

“Bahagia itu dicari-cari. Apa yang dibuat biarlah pasti, agar tenang hati memiliki”

…”Jujur saja”…

 

Dalam hidup ini, pastinya terbit keinginan kita memiliki duit yang banyak, masa senggang, keselamatan yang terjamin, dapat beribadah dengan lebih sempurna, rumah yang besar, mempunyai kereta idaman BMW.

 

Dan yang paling penting, diri berjaya tenang, rasa sangat cukup dengan yang ada, sentiasa tersenyum setiap masa tanpa sebarang emosi negatif.

 

Betul ke?

NORA YUSOF
PENULIS BEST SELLER BUKU FTR
BIODATA PENUH http://bit.ly/NoraYusof
APRIL 2017

 

Nak tahu RAHSIA SEBENAR mereka buat duit berpuluh Ribu tu?

Sebelum tu, izinkan saya perkenalkan diri saya dulu, nama saya ialah Nora Yusof, mempunyai hampir 20,000 orang follower + rakan (frens) di fesbuk. Merupakan penulis BEST SELLER Buku 111 Formula Tarik Rezeki. 

 

Kenapa Best Seller?

 

Sebab formula ini sudah berjaya dimiliki lebih daripada 5000 orang pembaca. Pendapatan saya sendiri sekarang syukur Alhamdulillah dah cecah lebih 7 angka. Hai semua, selamat berkenalan. Hihi.

 

Saya nak tanya satu soalan dulu sebelum anda teruskan bacaan, berapakah usia anda sekarang? smiley Saya 30 tahun.

 

Tidakkah anda rasa bahawa sekarang masa berlalu tersangat cepat? Masa begitu pantas, sampaikan tak sempat nak ingatkan kita bahawa satu jasad yang kelak akan kembali kepada YANG MAHA SEGALA-GALANYA pada bila-bila masa dari sekarang. kan?

Anda nak kaya, bahagia dan banyak rezeki tapi masih belum dapat capai sampai sekarang?

Sebenarnya semua itu normal, semua orang nak kaya, nak berjaya dan nak bahagia. Siapa yang taknak, tapi cara yang tepat dan jelas masih belum jumpa lagi. Apa patut buat ya?

 

Jangan risau, apa yang anda lalui tu, saya juga pernah lalui.

 

Baiklah, izinkan saya bantu dan kongsikan dengan anda tentang rahsia sebenar bagaimana mereka semua boleh buat duit berpuluh ribu tu.

 

Ini bukan skim cepat kaya na, ini cerita betul.

 

Kalau saya tipu, berdosalah saya. Sesungguhnya saya takutkan neraka. Dan bukanlah bermakna saya langsung takda dosa.

 

Sebelum nak tulis ni pun, saya solat taubat dulu supaya Allah SWT pelihara saya dari perkataan yang salah, tidak benar dan saya berdoa agar anda cepat hadam apa yang saya nak sampaikan ni. 

 

Hanya ALLAH berkuasa membuatkan anda faham, bukannya saya. Semoga ALLAH SWT redha dengan kita semua hendaknya.

 

In Shaa ALLAH.

 

Sebelum ni, saya ada tanya follower saya di fesbuk, anda nak kaya kenapa?

Macam-macam jawapan yang saya dapat antaranya,

Nak buat bekal akhirat, nak sedekah, nak tolong orang susah, nak bantu orang Islam, nak capai kebahagiaan dunia akhirat, nak gembirakan orang, nak bayar hutang, taknak berhutang, nak beri pendidikan, makanan yang terbaik untuk anak-anak, nak pergi umrah, haji dan melancong, nak contohi Nabi dan para sahabat yang kaya-raya, dan sebab revolusi dunia, iaitu terpaksa kaya, duit bukan segala-galanya, tetapi segalanya memerlukan duit sekarang ni,” …kata mereka.”

 

Saya berfikir panjang membaca jawapan mereka tu. Ramai yang anggap duit itu rezeki rupanya, sebenarnya, DUIT ITU BUKAN REZEKI. Tapi alat untuk mendapatkan rezeki.

 

Disebabkan salah faham konsep ni, ramai yang jadi hamba duit. Bukannya hamba ALLAH SWT. Tak perasan kan…

 

Bila salah faham dan tak faham konsep rezeki dengan mendalam, sebab tulah jadi susah nak kaya, bahagia dan rezeki taknak masuk dengan mudah.

Jawapan anda pun mesti lebih kurang sama dengan mereka ni kan? He he.

Bagaimana mahu perbetulkan semua ni?

Saya ada jalan penyelesaiannya. Izinkan saya bantu anda ya,

 

Penyelesaiannya sangat MUDAH.

Mahukah anda, jika saya kongsikan beberapa “FORMULA TARIK REZEKI”yang saya tulis hasil pengalaman dan berguru selama 8 tahun (termasuk 2018 ni), dalam mengkayakan pembaca saya bukan sahaja dari segi ILMU tetapi juga DUIT bagi mendapatkan lebih banyak rezeki yang diimpikan?

 

In Shaa ALLAH.

 

Tak Percaya? Janganlah Percaya Dulu. Baca Dulu Sampai Habis.

 

Apa yang saya nak kongsikan ni, BUKAN:

1. Bukan SKIM CEPAT KAYA
2. Bukan Teknik janji bulan BINTANG.

 

Saya percaya, anda dah pun banyak sangat membaca buku rezeki, bermacam jenis buku tentang rezeki, download ebook atau beli macam-macam panduan cepat kaya, siap pergi macam-macam seminar kaya dan berjaya kan.

 

Dah banyak melebur, tapi pulangan? Belum seperti yang dimahukan. Masih belum berkesankan…  Sebabnya, anda tak tahu apa yang patut anda perbetulkan terlebih dulu. 

 

Asas, ya asas WAJIB kenapa nak kaya, berjaya dan bahagia dari akar umbi!

 

Ya, Ia perkara asas pertama kena betulkan dahulu sebelum kita mulakan usaha untuk menjadi kaya, bahagia dan banyak rezeki. Bila ianya basic, ia terpakai sepanjang zaman. 

Okay, nak tak PERCUMA saya terangkan serba sedikit asas. FORMULA pertama, Kenapa Buat Solat Dhuha Tapi Tak Dapat Rezeki Yang Diidamkan?

Sebenarnya solat Dhuha banyak rakaat tu ada dibuat sampai 4, 6, 8, 12, 16 tu.

 

Bukan sebab kita nak minta rezeki itu, ini, atau nak tarik rezeki bagai. Tapi sebenarnya, kita buat Dhuha adalah sebab tanda kita bersyukur dengan rezeki yang Allah dah bagi. Buat Dhuha sebab rasa syukur kita pada Allah SWT atas semua rezeki yang kita dah ada.

 

Sebagai tanda bersyukur, Usah buat Dhuha sebab fikirkan rezeki yang masih belum dapat atau buat Dhuha sebab nak rezeki lebih banyak.

 

Kenapa makin banyak rakaat, makin luar biasa kesan dia?

 

Sebab, makin banyak sujud, makin Allah suka. Makin banyak tunduk makin tinggi rasa syukur. Yang jadi rezeki datang  sebab amal Dhuha tu,  adalah disebabkan Firman ALLAH SWT Bermaksud, “jika kamu bersyukur” maka AKU tambah nikmatKU kepadamu. Allah SWT janji macam tu. Sebab tu, Dhuha tu dikatakan tarik rezeki.

 

Sesudah bersyukur, Allah tambahlah nikmat. Takdanya buat Dhuha sebab tu rezeki nak datang. Sebab tu ada yang buat Dhuha tak dapat apa-apa. Sebab tak faham kenapa kena Dhuha. Duk ingat solat sunat dua rakaat je selama ini.Taklah. Dhuha itu sebagai tanda syukur kita sebenarnya. Itu saja. Jelas?

 

Saya jelaskan kat sini adalah formula asas bagi mereka yang nak KAYA, BAHAGIA dan banyak rezeki. Kenapa Dhuha formula asas?

 

Kerana yang memberi rezeki itu adalah ALLAH SWT. Jadi kenalah tahu cara bersyukur yang betul dan cara mengambil hati yang MAHA KAYA lagi MAHA memberi rezeki.

 

Bukannya kena bekerja 24 jam cari rezeki.

 

Itu baru satu asas nak difahami, belum masuk lagi 110 LANGKAH untuk bantu SELESAIKAN MASALAH HUTANG, bebas KEWANGAN dan AMALAN-AMALAN yang boleh membuka pintu REZEKI yang paling ASAS yang ramai sangat terlepas pandang dan tidak ambil berat!

Seterusnya, saya bongkarkan pula FORMULA kedua yang saya tulis ya, formula ni khas untuk PENIAGA yang nak cepat kaya. Diulang, bukan skim cepat kaya ya. Hihi.

 

Kenapa cepat sangat seorang Founder produk pada hari ni boleh buat puluh ribu sebulan, ratus ribu sebulan, juta ribu sebulan?

 

Macam best je dia nampak mudah dapat sales juta-juta tu. Eh!

 

Ya betul, saya nak dedahkan lah ni. Jawapannya, sebab mereka berjemaah. Mereka buat ramai-ramai. Mereka tak buat sorang-sorang, tak jual sorang-sorang. Kalau jual sorang, berapa tahun lah nak jadi jutawannya?

 

Nak balas mesej beratus-ratus, nak pos barang beribu-ribu, larat ke nak buat sorang? Nak buat ayat iklan lagi, nak tulis borang poslaju lagi, nak itu, nak ini. Ingat diorang buat sorang? Takdanya… Diorang buat berjemaahlah sebab tu cepat kaya.

 

Akhir-akhir ni banyak lahirnya JUTAWAN produk yang kita sering dengar di gegendang telinga bahawa pendapatan sales juta-juta sebulan. Kenapa?

 

Mana tak juta-jutanya. Mestilah juta-juta dah kalau jual terus banyak-banyak berkotak-kotak kat stokis-stokis setiap negeri ada. Takdanya dia nak jual sorang-sorang, mesej sorang-sorang setiap pelanggan, macam agen duk buat tu.

 

Founder/Majikan tak berurusan dengan agen. Mereka berjual beli dengan stokis teruslah (orang yang banyak modal nak simpan stok, ada limit dan syarat setiap berapa jumlah stok nak kena ambil dan beli).

 

Stokis plak akan cari agen dan begitulah peringkat seterusnya. Jika buat sorang, 44 hari 44 malam pun tak habis lagi pergi pos barang kalau macam tu. Yelah nak dapat juta-juta kan.

 

Duk terfikir kan macam manalah mereka buat juta-juta sebulan tu kan. Hairan juga. Ooo rupanya gitu… faham dah?

Tunggu apa lagi, carilah agen reramai, stokis puluh-puluh, agen ribu-ribu, barulah boleh capai sales sebulan banyak. Hihi…  Saya tunjuk bukti ya.!

Tengok seorang follower saya yang telah berjaya buat 200 ribu dan 50 ribu kat bawah. Result dari hasil kelas TUISYEN ONLINE (GUNA TELEGRAM).

Itulah dia sebahagian HASIL daripada mereka yang dah berjaya menggunakan formula ini. Alhamdulillah. Ada lagi RATUSAN TESTIMONI. Cumanya, tak muat nak letak semua kat sini. hihi.

 

Boleh picit link http://bit.ly/RatusanTESTIMONI_FTR 

 

Untuk tengok jika nak kuatkan lagi rasa percaya tu selepas habis baca perkongsian ni ya.

 

NAK LAGI BEST?

 

Kena masuk kelaslah. Hihi. Tulis sini semua 110 lagi formula, jawabnya, 44 hari 44 malam pun tak habis cerita. Tak muat nak cerita pepanjang kat sini. Kita cerita langkah seterusnya dalam kelas na. 

Apa Yang Bakal Anda belajar di dalam KELAS TUISYEN ONLINE dan BUKU Formula tarik rezeki?

Nama Formula ini ialah :

111 FORMULA TARIK REZEKI

Formula dalam buku ni bukanlah teknik-teknik baru yang advanced terlebih.Tapi sekali lagi saya ulang…

 

Ini asas yang kena ada, sebelum memulakan usaha, anda akan terkejut tentang bertapa Simplenya formula ini tetapi KESANNYA sangat besar.

Formula ini mengandungi 5 Modul @ bab yang wajib anda ketahui dengan segera.

 

Terbahagi kepada 5 bahagian seperti berikut.

1. PUNCA SEMPIT REZEKI YANG TIDAK DISEDARI.

Anda akan didedahkan dengan sekecil-kecil Punca yang menyebabkan rezeki tak mahu masuk.


Terdapat 22 Formula Tarik Rezeki yang dikongsikan dalam Modul ini

 

2. TEKNIK MENARIK REZEKI YANG BERKESAN

Kadang anda rasa usaha anda sudah dibuat maksimum namun rezeki makin jauh seperti kemarau yang panjang. Mengapa agaknya jadi begitu?

 

Ketahui sebabnya melalui 23 formula dalam modul 2 ini.

 

3. TIPS REZEKI PANTAS, BERSIH KOLAM JIWA

Sebenarnya ada teknik untuk mudahkan rezeki sampai kepada anda. Cuma adakah anda dah tahu? Atau anda tidak tahu, namun adakah anda buat atau pun tidak buat?


Ketahui 23 Formula semuanya. 

 

4. BONUS REZEKI

Ada 9 BONUS dikongsikan pada bahagian ini. 9 bonus menarik ini adalah RAHSIA. Dah nama pun bonus kan, kenalah rahsia. Ki ki ki. Nanti tak surprise kata omputih. 

 

5. PELENGKAP REZEKI

Modul yang terakhir ini berkaitan dengan hati, hidup dan rezeki.

 

Tentang bagaimana anda akan dapat jadikan rezeki auto masuk, syok, sentiasa sahaja ada dan mencukupi?

 

Jawapannya ada dalam modul 5 yang mengandungi 40 FORMULA kesemuanya.

 

AKHIR  –  KESIMPULAN KESELURUHAN & PENUTUP.

Okey jelas?

 

Senarai tajuk yang anda baca sebentar tadi merupakan terbitan 111 formula rezeki versi terbaru 2018 ini, iaitu terbitan “EDISI PREMIUM” yang setebal hampir 500 mukasurat. 

 

Sama tebal dengan ENSIKLOPEDIA.

Nak belajar dalam kelas tuisyen online Formula Tarik Rezeki (FTR) seperti mereka?

KENAPA KELAS ONLINE?

Sebab mudah dan cepat. Menjimatkan masa, kos dan tenaga. Kata nak kejar masa, Jadi kenalah guna cara yang pantas. Tak susah nak datang jauh-jauh.

 

Bukan itu saja, pelajar dari seluruh negara di pelusuk dunia ni juga boleh belajar merentasi sempadan dan benua sebabnya, pembaca FTR ini adalah terdiri daripada pembaca dari MALAYSIA, SINGAPORE, BRUNEI, INDONESIA, THAILAND, GERMAN, AUSTRALIA, ARAB SAUDI dan lain-lain Negara iaitu bangsa Melayu yang tinggal nun jauh diluar negara yang berbahasa Melayulah) hihi.

 

Hanya perlukan SMARTFON untuk belajar. Kan mudah tu.

 

In Shaa ALLAH dalam masa terdekat ini, FTR akan diterjemahkan ke dalam versi bahasa INGGERIS pula. Doakan ya semoga usaha dakwah ini sampai ke seluruh dunia. aamiin

Dalam Kelas online ini anda akan diberi task dan belajar bagaimana untuk ISTIQAMAH dengan segala kerja sekolah yang diberikan.

 

Sebulan satu task. Task tersebut sangat mudah tetapi memerlukan sedikit kerajinan untuk berjaya.

 

Saya pesan awal, orang yang malas memang akan gagal selamanya.

 

Setakat 2018 ini, baru dua bulan saya buat task, bermakna baru dua task diberi, pelajarnya sudah ada yang berjaya mendapat rezeki sebanyak 50 ribu sebulan, 30 ribu sebulan dan lain-lain. 

 

Alhamdulillah hasil istiqamah. In Shaa ALLAH (semua dengan izin ALLAH). Mana tahu selepas ini giliran anda pula. aamiin. Rezeki kan tidak pernah terjangka.

Kejayaan itu biasanya datang dari persiapan sebelum kelas bermula iaitu mengulang kaji subjek dan topik-topik di dalam buku 111 Formula Tarik Rezeki sehingga khatam, hadam dan faham.

 

Kalau mereka boleh berjaya dengan hanya menggunakan formula yang sama, kenapa tidak anda?

Jangan risau, formula ni nampak sahaja tebal tetapi sehari dah boleh habis baca sebab isinya ringkas, sangat jelas, tersusun, penggunaan bahasa ringan, padat dan santai.

 

ENJOY!

APA BEZA 111 FORMULA TARIK REZEKI ( FTR) DENGAN BUKU-BUKU REZEKI YANG LAIN?

Masya ALLAH, Ilmu ALLAH itu sangat LUAS.

 

Tak terjangkau dek akal, Setuju?

 

Alhamdulillah..

 

Banyak perbezaan dan keunikan buku FTR dengan buku rezeki lain yang telah dikenal pasti berdasarkan respon para pecinta FTR setakat ini, iaitu,

  1. Baca-Baca SENTAP.
  2. Santai dan Sangat JELAS.
  3. Panduan Lengkap, TERPERINCI, TERBUKTI dan PRAKTIKAL
  4. Memberi Kelainan JIWA yang LUAR BIASA
  5. Pengalaman SEBENAR 100%
  6. REZEKI berjaya masuk seawal 1 hari.
  7. Ibarat membaca selori buku tentang REZEKI tetapi dikumpulkan di dalam satu buku sahaja.
  8. Menjimatkan masa.

Buktinya? Lihat apa kata pembaca

FTR di bawah.

Dah habis tilik testimoni?

 

Ikutkan hati saya nak masukkan semua ratusan testimoni pembaca tu kat sini. Tapi tak boleh. Sebab dah terpanjang ni. Ha ha.

 

Nak testimoni lagi?


Boleh selongkar tengok lelama dilink ni http://bit.ly/RatusanTESTIMONI_FTR  selepas ini ya. 

Berminat Untuk dapatkan Buku 111 Formula Tarik Rezeki dan masuk kelas Tuisyen FTR Online?

Ada sikit yurannya.

 

He he he. Jangan risau, murah je. Ia mampu milik. In Shaa ALLAH. Yuran sekolah anak pun beratus-ratus kan. Boleh je bayar dan usaha. Nak masuk kelas upgrade ilmu untuk tambah rezeki, mestilah boleh kan.

 

Dan bila masuk kelas, wajiblah kena sediakan alat tulis dan buku teksnya. Kelas tuisyen ni buku teksnya adalah 111 Formula Tarik Rezeki sebagai rujukan.

 

Alat tulis? Saya beri PERCUMA nanti iaitu berupa BUKU JURNAL IMPIAN FTR setebal 57 mukasurat dan TASBIH DIGITAL untuk kelengkapan pembelajaran dengan lebih berkesan.

Harga SEBENAR BUKU dan kelas ni adalah RM1918.70 iaitu dikenali juga sebagai PAKEJ PREMIUM (BUKU FTR+KELAS TUISYEN+WORBOOK JURNAL IMPIAN)

 

Pakej terbaik yang direkemenkan setakat ini demi menjaga kepuasan para pembaca.

 

In Shaa ALLAH.

 

Harga ini sangat berbaloi dengan apa yang anda akan dapat nanti. Bila anda buat duit puluhan ribu ringgit, ratusan ribu ringgit, hingga menjadi jutawan selepas ini, saya dah rasa sangat bersyukur.

 

In Shaa ALLAH mudah-mudahan. Aamiin.

Tapi, saya tak akan terus tawarkan dengan harga RM1918.70, sebaliknya saya akan tawarkan secara berperingkat sehingga harga yang sebenar.

COP, Tunggu dulu…

ADA EXTRA BONUS UNTUK ANDA YANG BERMINAT NAK DAPATKAN PAKEJ PREMIUM SEPERTI BERIKUT:

Banyak kan BONUS? Alhamdulillah, In Shaa ALLAH ianya bakal menjadi milik anda dengan segera.

Jika NAK BUKU SAHAJA, tidak mahu PAKEJ KELAS pula BAGAIMANA YA?

 

Terima kasih Tuan/Cikpuan yang dimuliakan ALLAH SWT kerana sangat berminat dengan FTR. 🙂 

 

Maaf, disini, kami hanya menyediakan buku berserta kelas sebagai PAKEJ LENGKAP dan TERBAIK.

Jika Tuan/Cikpuan tetap mahukan bukunya sahaja pun BOLEH. Takda masalah. hihi. Harganya tetap sama seperti harga pakej iaitu RM380.00 (PROMOSI SEKARANG).

 

Kerana buku ini berkualiti tinggi dan berkesan result proven seperti testimoni dan 8 perbezaan unik FTR yang dah Tuan/Cikpuan baca sebentar tadi.

 

In shaa Allah.

 

Jangan risau pelaburan Tuan/ Cikpuan dijamin sepenuhnya 100%.

Jika tidak, saya boleh cadangkan Tuan/Cikpuan yang budiman, buku rezeki yang lain juga bagus untuk santapan rohani yang lebih mampu milik yang tengah hot juga sekarang ini seperti BAD (Bertanya ALLAH Dulu), Mudahnya menjemput Rezeki (MMR) atau Bisness Cara Kami (BCK).

Tuan/Cikpuan boleh dapatkannya dikedai-kedai buku berdekatan. In shaa Allah semoga membantu. 🙂

Demi menjaga KEPUASAAN hati anda supaya tiada risiko yang bakal anda terima maka saya dengan rendah dirinya menawarkan jaminan kepada anda dengan jaminan pengembalian wang. Jika anda tidak berpuas hati dengan kandungan yang terdapat dalam pakej Ebook yang ditawarkan tanpa banyak soal.

Ya, Serius! Tanpa banyak soal, saya akan pulangkan 100% wang anda jika anda tidak berpuas hati dengannya. Jangan risau, saya tidak akan ‘blacklist’ atau melarang membeli produk saya yang lain. Apa yang perlu anda lakukan hanya beritahu saya dan saya akan kembalikan wang anda. Jadi tiada risiko langsung jika anda membeli produk ini sekarang.

Jika mahu dapatkan juga FTR, boleh terus tekan butang “Tempah Sekarang” dibawah sebelum kehabisan STOK ya.

Tiada paksaan. Tuan/Cikpuan berhak sepenuhnya atas pelaburan ilmu yang dibuat.

Terima kasih. 🙂

Untuk menempah.

Kami menyediakan set HOT SELLING. 

PESANAN: Link DOWNLOAD ebook akan diemelkan dalam masa 48 jam dan pengeposan BUKU akan dibuat dalam tempoh 3 hari bekerja selepas maklumat pembayaran disahkan.

 

Harapan saya, anda dapat baca dan faham bagaimana untuk amalkan apa yang ditunjukkan dalam BUKU tu ya.

 

Jika ada sebarang soalan, jangan segan bertanya. Saya sedia membantu. Jangan beli tapi tak amal.

 

Sebab hakikatnya, Allah yang menggerakkan hati manusia, BUKU itu cuma asbab saja.

 

Saya jenis yang sangat terbuka. Saya cuma nak bantu.

 

Kenapa saya cakap soal refund di sini?

 

Sebab saya tak mahu anda yang belum beli ni, salah buat pilihan membeli. Saya tak mahu anda salah pilihan.

 

Saya pesan awal-awal.

 

Yang Benar,

 

NORA YUSOF

 

PENULIS BEST SELLER FTR
SARJANA MASTER UKM BANGI 2012

Sabda Rasûlullâh Shallallahu ‘alaihi wa sallam
​(yang maknanya),
“Barang siapa yang melapangkan satu kesusahan didunia dari seorang mukmin, maka Allâh melapangkan darinya satu kesusahan di hari Kiamat.”
​aamiin…
 

ANDA boleh terus bertanya saya dengan isikan maklumat di bawah. Saya akan balas secepat mungkin yang saya mampu.